TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.parts-depot.ro, denumit in continuare “green-energy.ro”, este detinut si administrat de societatea Gromacht S.R.L., denumit in continuare “administrator” , avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO22940040, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/23647/2007, cu sediul in Bucuresti, Sector 2, strada Electronicii  nr. 3-5 Romania. Telefon: 0726.338.279; E-mail: office@green-energy.ro

parts-depot.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

S.C. Gromacht S.R.L. definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze). S.C. Gromacht S.R.L. își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.green-energy.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.green-energy.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: office@ green-energy.ro

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Fotografiile, descrierea, caracteristicile și accesoriile produselor prezentate pe www.green-energy.ro sunt doar cu titlu informativ, de aceea produsele livrate pot diferi în orice fel, fără o notificare prealabilă. S.C. Gromacht S.R.L. face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.
S.C. Gromacht S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. S.C. Gromacht S.R.L. descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la S.C. Gromacht S.R.L..

4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE


Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Gromacht S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor).

Datele dvs pot fi colectate în următoarele situații:

a. achiziționarea unui produs de pe site

b. abonarea la newsletter printr-un formular pe site

c. downloadarea unor e-bookuri sau materiale

Informațiile colectate de către S.C. Gromacht S.R.L. având ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, număr telefon), pot fi furnizate parțial companiilor de curierat pentru expedierea și livrarea coletelor.

Informațiile colectate de către S.C. Gromacht S.R.L. având ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicările de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terți colaboratori.

S.C. Gromacht S.R.L. colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizării comenzilor transmise de către S.C. Gromacht S.R.L..

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre, str. Secuilor, nr. 13A, parter, Sector 4, București sau prin e-mail la adresa office@green-energy.ro.

S.C. Gromacht S.R.L. și www. green-energy.ro și nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www. green-energy.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a www.green-energy.ro. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.


S.C. Gromacht S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru, sau acțiunilor unor terțe persoane.

5. GARANȚIE ȘI COMFORMITATE

Toate produsele vandute in cadrul parts-depot.ro au garantia specificata de producator-importator pentru fiecare produs in parte. Produsele sunt vandute cu factura, certificat de garantie dat de producator respectiv importator cat si instructiunile de montare, folosire puse la dispozitie de catre importator – producator.

Pentru orice probleme, detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail office@green-energy.ro sau telefonic la numarul de telefon: 031.402.76.13

6. PREȚURI ȘI TAXE

Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare și de transport.
Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.

Promoții și oferte speciale

În cazul în care prețul sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

În cazul epuizării stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a terminat.

Achizitii speciale. Anumite produse pot fi aduse la comandă sau confecționate special. Pentru aceste comenzi se poate percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Refuzarea sa neridicarea acestor comenzi in termen de 10 zile de la înștiințarea clientului că se poate efectua livrarea, duce atât la anularea comenzi cât și la reținerea de către S.C. Gromacht S.R.L. a sumei plătite drept avans. Produsele aduse la comandă sau confecționate special nu se pot returna!

7. SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Magazinul www.green-energy.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon sau prin email de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastră constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice d.p.d.v tehnic produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților.

Pentru că este aproape imposibil prin telefon sau prin email, nu se ofera suport tehnic pentru instalarea, configurarea și programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie și videointerfonie, etc.). Pentru astfel de servicii vă recomandăm să apelați la firme specializate și avizate de către Poliția Română să desfășoare activități de instalare sisteme de securitate, iar pentru sisteme de detectie si avertizare la incendiu aveti obligatia sa apelati la serviciile unei firme autorizate de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

8. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achiziționate de pe site-ul www.green-energy.ro vor fi livrate doar pe teritoriul României prin intermediul serviciului de curierat rapid.
Termenul de livrare este de 48 ore, dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluării comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În cazul în care produsele comandate vă vor fi livrate în mai multe transe, dvs. veți achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate crește până la 3 săptămâni. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.
Cheltuielile de livrare și transport sunt suportate de către Client.

9. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client.

Mai mult, magazinul nostru vă oferă posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 30 de zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului, în condițiile prezentate mai jos:

- în primele 14 zile de la recepționarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora

- pe toata durata celor 30 de zile se poate solicita înlocuirea produselor

Recomandări pentru returnarea produselor achiziționate: Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorată, cu etichetele intacte, fără a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face prin colet cu acceași firmă de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la retur. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. S.C. Gromacht S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, aceste taxe pot avea o valoare între 10 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.

10. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativă de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.green-energy.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

DEONTOLOGIE PROFESIONALĂ
Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale specialiștilor, clienților sau comentarii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora.
S.C. Gromacht S.R
.L. își rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.
Având în vedere impactul mesajelor postate public S.C. Gromacht S.R.L. își rezervă dreptul de a rezilia pe loc și fără nici o avertizare prealabilă orice contract în situația în care cealaltă parte postează informații jignitoare, denigratoare, discriminatoare, xenofobe, etc. și orice alte mesaje care afectează imaginea și demnitatea persoanelor fizice sau companiilor pe orice platformă sau rețea. În cazul în care rezilierea contractului sa produs din oricare din motivele enumerate mai sus S.C. Gromacht S.R.L. nu va fi responsabilă financiar sau contractual. În plus ne rezervăm dreptul de a seziza autoritățile competente și a acționa în instanță vinovați, pentru recuperarea prejudiciului de imagine cauzat.

11. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru conciliere internă gratuită, sunați la numărul 0723.168.570, oricând în timpul programului de lucru de luni până vineri între 10:00 și 16:00. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului București

Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comandă online, telefonic, e-mail, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.